Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Läger i Falun, juli 2022

Anders Eriksén, förbundskapten för Småkronorna/Team 18, har tagit ut truppen som samlas för läger och internmatcher i Falun, 20–26 juli.

– Under den här samlingen tar vi ut 40 + 6 spelare som sedan ska bli truppen som ställer upp i Hlinka Gretzky Cup i Kanada. Så under den här samlingen kommer spelarna att få tävla om platserna, kort och gott, säger förbundskapten Anders Eriksén.

Eriksén om sin ledarstab:

– Rollen som assisterande förbundskapten har Martin Dahlin. Martin är en otrolig hockeymänniska, ett bollplank och otroligt duktig på att coacha i båset. Som personer är vi ganska olika men det är precis så jag vill ha det, både i ledarstaben och i spelartruppen. Utöver Martin har jag också en otroligt proffsig tävlingsmänniska i vår Team Manager Janne Ingman. Janne är en person som jag älskar att ha bredvid mig i båset. Sedan består staben även av våra två analytiker Matteus Wieveg och Mikael Vernblom samt vår otroligt serviceinriktade materialare Tomas Blomkvist. Det är en människa som man inte behöver be om någonting, allt är redan gjort och fixat. Vår fysioterapeut Erik Olsson är den bästa jag arbetat med och som alltid får killarna i spel. Sammanfattningsvis har jag en riktigt bra känsla för hela staben, säger Eriksén.

Truppen

Spelarändringar i truppen: Svante Sjödin, Örebro HK ersätts av Felix Unger Sörum, Leksands IF.

Se hela truppen här

Program

Här ser du träningstider och program

Internmatcher

Datum, tid Hemmalag Bortalag Arena Protokoll
21 juli 17:15 Team gul Team blå Lugnets Ishall, Falun Stats
22 juli 17:30 Team gul Team blå Lugnets Ishall, Falun Stats
23 juli 16:30 Team gul Team blå Lugnets Ishall, Falun Stats
25 juli 16:30 Team gul  Team blå Lugnets Ishall, Falun Stats

Internmatcherna visas på svenskhockey.tv

Senast uppdaterad: 22-11-21 av Stefan Ladhe