Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Kärnvärden

Strategi2030 Kärnvärden 2 1

Tre kärnvärden som tillsammans bildar vår gemensamma värdegrund.

Tillsammans

Ishockey är det vi gör. Det är den minsta gemensamma nämnaren och det som binder oss samman oavsett på vilken nivå vi finns. Vi har genom historien visat att vi inom Svensk Ishockey är som mest framgångsrika när vi gör saker tillammans. Det är kraften när vi gör saker tillsammans vi ska utveckla och värna om när vi bygger svensk ishockey in i framtiden.

Passion

Svensk ishockey ska beröra. Ishockeyn är vår passion och det är för ishockeyn vi brinner. Vi ska beröra alla vi möter på ett positivt sätt och tillsammans ska som alla som vill få uppleva den glädje vi upplever och vara en del av vår glöd. För några betyder det att spela i våra högsta ligor, Tre Kronor eller i Damkronorna, medan det för andra handlar det om att släppa sargkanten och ta sitt första skridkoskär.

Ansvar

Att ta ansvar innebär att vi är öppna och inkluderande för alla som vill. Därför ska alla ha samma förutsättningar att utvecklas. Ansvar är att ha bra och utbildade ledare i alla delar av vår verksamhet. Ansvar betyder också att vi tar ansvar för oss själva och varandra. Det betyder även att vi tar ställning för Fair play mot fusk, våld, mobbning, rasism, grovt språkbruk, dopning, alkohol, droger och matchfixning. På så sätt utvecklar vi hela människan och inte bara idrottsprestationen.

Senast uppdaterad: 23-11-27 av Stefan Ladhe