Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel
Avicii Arena

Beijer Hockey Games är tillbaka i Stockholm

2025 inleds med en riktig supervår i hockey-Sverige.

Herrarnas hockey-VM kommer till Stockholm om ett år – vi ser så mycket fram emot att få öppna portarna för vår publik till ett helt nytt Avicii Arena. Arbetet pågår för fullt innanför väggarna för att skapa en hockeyarena av rang. 

MEN… alla hockeyfans kommer att kunna få uppleva hockey i arenan redan i februari då Beijer Hockey Games avgörs inför hemmapubliken i Stockholm igen. 

– Vi är otroligt stolta över att få välkomna Beijer Hockey Games till Avicii Arena igen! Det blir det första hockey-evenemanget i den moderniserade arenan! säger Tobias Ekman, General Manager på Stockholm Live.

Biljettsläpp för 2025 års Beijer Hockey Games sker i november, och det är medlemmarna i Tre Kronors supporterklubb Folkets lag som får förstatjing på biljetterna. Bli medlem här. 

– Efter några framgångsrika år på turné i Sverige, ser vi verkligen fram emot att återvända till Stockholm och ett nyrenoverat Avicii Arena. Tillsammans med Sveriges hantverkare ska vi skapa ett härligt tryck i arenan och heja fram Tre Kronor till seger. Det här ett viktigt event för hela hockey-Sverige och Beijer Byggmaterial är stolt att få bidra som både huvudsponsor till förbundet och namnsponsor till turneringen, säger Erik Flygt, sponsor & eventansvarig Beijer Byggmaterial.

Konkurrensen kommer vara stor om VM-platserna för våra svenska spelare, Beijer Hockey Games är lite av sista chansen att visa upp sig för förbundskapten Sam Hallam, och det blir även konkurrens om biljetterna, flaggar SIF:s Marknadsansvarige Jesper Björck för:

- Senaste vi hade Beijer Hockey Games i Stockholm var det väldigt lyckat.
Tre Kronor vann turneringen inför storpublik. Nu med en moderniserad arena och ett hemma-VM några månader senare så känns det perfekt att ha turneringen i Stockholm. Vi är förväntansfulla! 

FAKTA

Beijer Hockey Games 2025 avgörs 6-9 februari i Avicii Arena, Stockholm. Turneringen är en del av Euro Hockey Tour med deltagande länder Sverige, Finland, Tjeckien och Schweiz.

 

 

 

 

Stefan Ladhe 24-05-23