Hockeyjournalisterna Efter Träning
Huvudsponsor Svenska Spel
Svenska Spel

Bli medlem

Bli medlem i Hockeyjournalisterna

Från första klubbslaget, vi bildades 1991 på Globe Hotell, har vi oförtrutet arbetat med att stärka samvaron bland landets ishockeyjournalister, höja vår status och vara en samtalspartner till Svenska Ishockeyförbundet och SHL.
Som medlem har du årligen möjlighet att söka vårt stipendium, 10 000 kronor, att användas vid en hockeyrelaterad händelse. I ansökan till sekreteraren ska bifogas en kort personlig bakgrund samt vad du vill använda stipendiesumman till. Avsikten är förstås att beloppet disponeras för hockeyrelaterade resor eller studier. Senast vid årsskiftet 31/12 vill sekreteraren, Bengt Persson, ha din ansökan, obs, stipendiet kan endast sökas av A-medlemmar, dvs du måste vara journalist. Se även Sök stipendium.
Som medlem har du också en röst vid utdelningen av våra priser, som har officiellt status i samarbete med Svenska Ishockeyförbundet, exempelvis fick Sam Hallam priset som Årets coach 2017/18, säsongen som han ledde Växjö Lakers HC till SM-guld, säsongen 2020/21 fick han priset som Årets ledare och från och med säsongen 2022/23 är han vår nya förbundskapten.
Ja, våra priser är i dag de som gäller i Hockeysverige.
Som medlem är du också huvudperson vid årsfesten, alltid på våren, och alltid på Gröne Jägaren på Södermalm i Stockholm.  Då avslöjas säsongens och tidigare säsongers ej tryckbara händelser, frågesporten är klassisk och ordförandens högläsning ur ångermanlänningen Nicke Sjödins prosa lämnar inget öga torrt.
Säsongens årsmöte går av stapeln den 10/2 2024, som vanligt på Gröne Jägaren. Alla nya och gamla medlemmar är välkomna!
Allt detta för 200 kr, vår medlemsavgift är oförändrad sedan 1991 – också det oslagbart.

Det är under i september (eller så snart som möjligt) vi betalar in vår medlemsavgift, för övrigt samma avgift, 200 kronor, som beslutades om vid föreningens bildande 1991. Plusgirokontot är som tidigare: 24 35 20 - 4

Senast uppdaterad: 23-10-10 av Stefan Ladhe