Hockeyjournalisterna Efter Träning
Huvudsponsor Svenska Spel

Bli medlem

Från första klubbslaget, vi bildades 1991 på Globe Hotell, har vi oförtrutet arbetat med att stärka samvaron bland landets ishockeyjournalister, höja vår status och vara en samtalspartner till Svenska Ishockeyförbundet och SHL.
Som medlem har du en rad förmåner, tidningen Hockey direkt hem i brevlådan, det samma gäller Hockeyboken, Anders Feltenmarks årligen utgivna ”bibel” i allt som rör svensk hockey.
Som medlem har du årligen möjlighet att söka vårt stipendium, 10 000 kronor, att användas vid en hockeyrelaterad händelse. I ansökan till sekreteraren ska bifogas en kort personlig bakgrund samt vad du vill använda stipendiesumman till. Avsikten är förstås att beloppet disponeras för hockeyrelaterade resor eller studier. Senast årsskiftet 2018/2019 vill sekreteraren, Bengt Persson, ha din ansökan, obs, stipendiet kan endast sökas av A-medlemmar.
Som medlem har du också en röst vid utdelningen av våra priser, som alltmer har officiell status, som Årets coach, säsongen 2017/2018 föll valet på Sam Hallam som ledde Växjö Lakers HC till SM-guld. Ja, våra priser är i dag de som gäller i Hockeysverige.
Som medlem är du också huvudperson vid årsfesten, alltid på våren, och alltid på Gröne Jägaren på Södermalm i Stockholm.  Då avslöjas säsongens och tidigare säsongers ej tryckbara händelser, frågesporten är klassisk och ordförandens högläsning ur ångermanlänningen Nicke Sjödins prosa lämnar inget öga torrt.
Och allt detta för 200 kr, vår medlemsavgift är oförändrad sedan 1991 – också det är oslagbart.
Det är under hösten vi betalar in vår medlemsavgift, för övrigt samma avgift, 200 kronor, som beslutades om vid föreningens bildande 1991.  Plusgirokontot är som tidigare: 24 35 20 - 4.

Senast uppdaterad: 22-09-14 av Stefan Ladhe