Huvudsponsor Svenska Spel

Oskar Larsson Kilén

Ansvarsområde: Västergötland och Västmanland

Hockeykonsulent sedan: 2019

Huvudsakliga arbetsområden och arbetsuppgifter som hockeykonsulent: Mitt arbetsområde sträcker sig över Västergötland och sju klubbar i Västmanland där jag jobbar med spelar och ledarutbildning och är bollplank/resurs i både stora och små frågor som rör föreningslivet.

Jag är Team Manager för Damlandslaget U16 sedan säsongen 2020-2021.  I min roll som hockeykonsulent så driver jag också några projekt i Västergötlands Ishockeyförbund såsom Västgötaveckan och Gnistan J18.

Detta ligger mig varmast om hjärtat i mitt jobb: Det som ligger mig varmast om hjärtat i arbetet är såklart alla möten av ledare, spelare och funktionärer i föreningarna. Att kunna få vara en hjälpande hand i deras arbete att utveckla just deras förening efter deras förutsättningar och kunskaper.

Ledarmeriter: Tränare i Falköping födda 01 och A-lag. Har varit med på fyra Tv-pucksresor för Västergötland. Deltagit på SIF utvecklingscamper under många år samt vart junior och A-lags tränare i Ulricehamn IF. Förutom ledarbiten så har jag haft ett antal förtroendevalda uppdrag inom förbund och föreningar.

Spelarmeriter: Spelat i moderklubben Falköping Blue Riders från TKH till A-lag.

Hockeyutbildning: SIF utbildningsstege till JS2 samt fortbildningar.

Fritidsintressen: Familjen, träna och att få träffa vännerna

Senast uppdaterad: 22-09-07 av Administrator
Oskar Larsson Kilén Hockeykonsulent