Huvudsponsor Svenska Spel

14 februari släpps biljetterna till Junior-VM i Göteborg

Om drygt ett år spelas IIHF World Junior Championship på hemmaplan. Ett JVM brukar locka fans från alla världens hörn, så efterfrågan på biljetter förväntas blir stort. Missa inte att boka dina biljetter!

Juniorkronorna kommer tillsammans med nio andra länder spela matcher i Scandinavium och Frölundaborg, den 26 december 2023 till 5 januari 2024. Biljetterna kommer att säljas på Ticketmaster, med start 14 februari 2023.

Förköp via Folkets Lag
Som medlem i Folkets Lag får du en unik möjlighet att förboka redan innan ordinarie biljettsläpp. 

– Vi vill ge alla svenska fans en chans att tidigt säkra sina biljetter till hockeyfesten i Göteborg, säger Mikael Haglund, generalsekreterare för JVM. Senast JVM genomfördes i Sverige blev en riktig publiksuccé och vi räknar med stort tryck på biljetterna.

Ett silvermedlemskap i Folket Lag är kostnadsfritt. Bli medlem här 

JVM bjuder på ”Pure hockey”
Junior-VM är känt för att bjuda på underhållande och actionspäckad hockey där morgondagens stjärnor gör allt för att visa upp sig. Här möts spelare med helt olika karriäröden framför sig. Det är en turnering före pengar, NHL-spel och stjärnstatus – men med hundra procent ära.  

– Det är mycket av ”plattan i mattan”, vilket gör det väldigt roligt att titta på. Och bäst upplevelse får man såklart på plats från läktaren, tycker Mikael Haglund. Vi hoppas att många unga hockeyspelare tar chansen att heja fram Juniorkronorna och hittar nya förebilder.

Spelschema och nationer
Vilka länder som möts i Göteborg avgörs på kommande JVM i Halifax Kanada 2023, och presenteras tillsammans med spelschemat strax innan biljettsläpp. Som arrangörsnation är Sverige och Juniorkronorna direktkvalificerade.  

Läs mer om JVM på www.iihf.com/jvm2024

Arrangörer för 2024 IIHF World Junior Championship är Svenska Ishockeyförbundet i nära samverkan med Got Event, Göteborg & Co, Frölunda Hockey Club och Göteborgs Ishockeyförbund.

Stefan Ladhe 22-11-03