Huvudsponsor Svenska Spel

Beijer Hockey Games spelas i Malmö Arena

Den 9–12 februari 2023 spelas Beijer Hockey Games, som är en del av Euro Hockey Tour. Turneringen är den största turneringen som Svenska Ishockeyförbundet årligen arrangerar. Nu står det klart att turneringen kommer att spelas i Malmö Arena.

Biljettsläpp för Beijer Hockey Games sker 27 september.

– Vi ser fram emot att komma tillbaka till Malmö, som erbjuder förstklassigt arrangemang på alla punkter och en arena av hög internationell klass. Malmö Redhawks och Malmö Arena gjorde ett mycket bra jobb under Beijer Hockey Games 2021, som ju spelades under pandemin med en bubbla. Malmö har en fantastisk hockeypublik vilket gör att Beijer Hockey Games 2023 kommer att bli en folkfest, säger Jesper Björck, marknadsansvarig Svenska Ishockeyförbundet.

– Vi hälsar återigen Svenska Ishockeyförbundet, deltagande nationer, sponsorer och publik välkomna tillbaka till Malmö Arena och Beijer Hockey Games i februari 2023. Efter 2021 års genomförande utan publik, är det nu extra roligt att kunna rama in isen med blågula läktare och skapa hockeymagi, säger Karin Mårtensson, VD Malmö Arena.

– Det ska bli jättekul att få hit Tre Kronor igen. Vi är stolta över att tillsammans med Malmö Arena få stå som värd för Beijer Hockey Games. Med vårt starka samarbete som grund vet vi att vi på nytt kommer kunna genomföra ett bra arrangemang. Jämfört med senast ser vi nu också fram emot att publiken i regionen ska få njuta av landslaget, säger Patrik Sylvegård, VD Malmö Redhawks.

– Beijer Hockey Games 2022 blev en publiksuccé i Avicii Arena. Det ska bli otroligt spännande att bjuda in till en ny publikarena i Malmö. Nu ska vi tänka lite nytt och göra hockeyupplevelsen ännu lite bättre för våra kunder och alla hockeyfans. Vi är övertygade om att turneringen kommer bli en upplevelse i världsklass i Malmö Arena i februari 2023. Beijer är en stolt huvudsponsor till Svenska Ishockeyförbundet och namnsponsor till turneringen, och Beijerläktaren/Gula väggen kommer att heja fram Tre Kronor till nya framgångar, säger Elisabet Heinrich, marknadschef Beijer Byggmaterial.

Tre Kronor spelar mot Finland, Schweiz och Tjeckien i Beijer Hockey Games.

Kontaktperson

Jesper Björck, marknadsansvarig Svenska Ishockeyförbundet: 070-869 49 00

Stefan Ladhe 22-11-03