Pride Med Vit Bakgrund

Truppen för TV-pucken pojkar

Tränarna har nu utsett distriktslagets pojk trupp till TV-pucken. Kvalet äger rum i Eskilstuna den 6-8 september – en spännande utmaning för unga spelarna att visa vad de går för.

Det är dags att lyfta fram våra unga ishockeyspelare när distriktslagets pojktrupp ger sig in i kampen om en plats i TV-puckens slutspel. Kvalet äger rum i Eskilstuna den 6-8 september, och vi behöver ditt stöd på läktarna för att hjälpa laget att nå framgång!

Ett lag fyllt av engagemang och vilja Truppen består av några av de mest lovande spelarna från våra lokala föreningar, med representation från Almtuna IS, Enköping SK, Östervåla IF, Tierps HK och Norrtälje IK. De har tränat hårt och är redo att ge allt på isen. Med skickliga målvakter, stabila backar och vassa forwards ska laget förbereda sig för utmaningen som väntar.

Var med och skapa minnesvärda stunder. Att stå på läktaren och heja fram vårt distriktslag är inte bara en chans att uppleva spännande hockey, utan också ett sätt att visa vårt stöd för nästa generation av hockeyhjältar.

Program för kvalet Matcherna kommer att spelas under helgen i Eskilstuna, där vårt lag möter andra starka distriktslag i kampen om en plats i slutspelet. Varje match är viktig, och med ditt stöd kan vi ge laget den extra energin som behövs för att nå hela vägen. Klä dig i gult och rött och Upplänningarna ska höras på läktarna. 

Kom och heja fram våra stjärnor! Packa väskan med halsduk, flagga och din bästa hejaramsa, och gör dig redo för en helg fylld med spänning, fart och kampvilja. Låt oss tillsammans skapa en oförglömlig atmosfär och visa laget att vi tror på dem.

Vi ses i Eskilstuna – låt oss heja fram våra pojkar till matchsegrar!

Truppen som är följande: 

Målvakter
Elias Forsberg - Almtuna IS
Elias Hallner - Almtuna IS
Isac Noelle (Reserv) - Almtuna IS
 
Backar
Viktor Almtorp - Almtuna IS
Carl Kroon - Almtuna IS
Melvin Wedin - Östervåla IF
Elias Vesterlund - Almtuna IS
Troy Södergren - Tierps HK
Elias Andersson - Almtuna IS
Edvin Färnström - Almtuna IS
 
Forwards
Felix Mattsson - Almtuna IS
Melker Halvarsson - Almtuna IS
Lexus Lidmo - Enköping SK
Vide Andersson - Östervåla IF
Daniel Lindeberg - Enköpings SK
Charlie Kalldin - Almtuna IS
Filip Fredriksson - Almtuna IS
Hannes Blomstedt Ojala - Norrtälje IK
Eddie Englund - Almtuna IS
Edwin Storm - Almtuna IS

Om du är med på listan ovan men inte har fått ett mejl från lagledare Monica, vänligen kontakta henne snarast. monica@upplandshockey.se 

Anton Wallgren 24-08-13