Viktig information gällande tillsättning av domare säsongen 2024-2025

Funktionärs kommittén i Hälsinglands Ishockeyförbund har ansvar för tillsättning av alla träningsmatcher och seriematcher under säsongen.

Alla träningsmatcher skall registernas av föreningen i TSM (Skicka in matcherna till Hockey Kontoret Region Väst, Maria Folmerz Andersson, maria@region-vast.se men senast en vecka före utsatt speldag, annars tar vi inte ansvar för att domare kommer till match. Var även noga att informera FK/HISF om en match blir inställd, detta för att undvika att föreningen drar på sig kostnader för inställd match.

Från U-16 och uppåt där tillsätter FK hela teamet och det gäller både vid träningsmatcher och seriespel, från U-15 och neråt tillsätter föreningens domaransvarige DAIF alla domare och linjemän, såväl seriespel som träningsmatcher.

Lördagen och söndagen den 14-15 september tillsätter vi inga domare till träningsmatcher, då har vi distriktsdomarkurs, då tillsätter vi bara matcher som innebär seriespel.

Väljer en förening ändå att anordna träningsmatcher är risken stor att domare kommer från annat distrikt än vårt, vilket innebär extra kostnader för föreningen.

Kontakt: FK nås bäst på 070–3440395/bjorn.larsson@halsingehockey.com

Alt. 070–6925167 / patrik.sall@storaenso.com

Per Ängvald 24-08-12